Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Hvordan kan vi hjælpe?

Slet ikke. Så hvis du for eksempel foretrækker, at din ordre bliver sendt til en arbejdsadresse i stedet for dit hjem, skal du blot indtaste disse relevante oplysninger under kasseprocessen.
Når du har gennemført vores kasseproces, vil du automatisk blive sendt en e-mail med ordrebekræftelse, der indeholder alle de vigtige detaljer om dit køb, inklusive dit unikke ordrenummer, som du bør gemme i tilfælde af, at du skal kontakte os om noget. Bemærk venligst, at du ikke vil få nogen sporing information om din ordre i denne e-mail - du vil modtage en separat besked, når dine varer er blevet afsendt fra vores lager.
Fordi langt de fleste af vores produkter altid er på lager her i vores 50.000ft² lager, er vi i stand til at afsende de fleste ordrer samme dag, de er lavet, så du modtager dem så hurtigt som muligt. Af den grund skal eventuelle afbestillinger, du ønsker at foretage, ske inden for 30 minutter efter bestilling - kontakt os venligst så hurtigt som muligt, hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre, vores kundeserviceteam vil være glade for at hjælpe.
Heldige dig! Kun for sjov, vi elsker at belønne vores loyale kunder med særlige tilbud og eksklusive rabatkoder. Indtast blot rabatkoden i vores kasse lige før du indtaster dine betalingsoplysninger - koden vil automatisk blive anvendt, og vupti, prisen på de produkter, du bestiller, vil blive reduceret. Vær opmærksom på, at rabatkoder ikke anvendes på forsendelsesomkostninger.
Vi behandler betalinger, så snart du bekræfter din ordre i vores kasse - mange tak for din ordre, vi er sikre på, at du vil elske det, du har købt!
Et meget fornuftigt spørgsmål at stille. Alle betalings- og transaktionssider på Net World Sports' hjemmeside er helt sikre - det er vores garanti til dig, 100%. Vi opbevarer heller aldrig nogen af vores kunders betalingsoplysninger i vores system.
Vi accepterer følgende betalingsmetoder: Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, PayPal og Net World Sports gavekort. Betalingssiderne hos Net World Sports er helt sikre, og betalingsdetaljer opbevares ikke på vores system på nogen måde.
At bestille online via vores hjemmeside kunne ikke være nemmere. Når du finder de perfekte produkter, du leder efter, skal du blot vælge de muligheder, du ønsker, og klikke på Tilføj til kurv. Hvis du har flere varer på din ønskeliste, klik på Fortsæt indkøb, indtil du har alt, hvad du behøver. Og når du er færdig, skal du bare trykke på Til kassen for at starte processen - følg de enkle trin-for-trin instruktioner for at vælge din forsendelsesmetode, indtast derefter din adresse, faktureringsoplysninger og dine foretrukne betalingsoplysninger.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen