Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

BETALINGSMETODER

Herunder kan du læse mere om hvilke betalingsmetoder, vi tilbyder.

Har du brug for yderligere information vedrørende betaling, kan du kontakte os her.

 

 • Apple Pay

  Apple Pay er enkelt at bruge til at foretage sikre betalinger online fra din Apple enhed. Det er lige så let som at bruge et fysisk kort og lige så sikkert. Apple Pay krypterer alle dine oplysninger, og beholder ingen transaktionsoplysninger. Det betyder, at dine kortoplysninger ikke bliver gemt på din enhed eller på Apple servere. Ved betaling bliver dine betalingsoplysninger ikke delt med Net World Sports. Vi har ingen beløbsgrænse ved betaling med Apple Pay.

 • Google Pay

  Google Pay er enkelt at bruge til at foretage sikre betalinger online fra din Android enhed. Det er lige så let som at bruge et fysisk kort og lige så sikkert. Google Pay sender ikke dine kortoplysninger til Net World Sports, men bruger i stedet et virtuelt nummer der repræsenterer dine betalingsoplysninger. Vi har ingen beløbsgrænse ved betaling med Google Pay.

 • Paypal

  Vi accepterer PayPal som betaling for alle online ordrer. Dette gælder for alle internationale ordrer.

 • Klarna

  Vi accepterer Klarna. For at benytte denne betalingsmetode, oplyser vi Klarna om specifikke oplysninger såsom kontaktoplysninger og ordredetaljer for at Klarna har vurderingsgrundlag om du kvalificerer dig til denne betalingsform. Betalingsmetoder som Klarna lader dig låne penge. Venligst vær forsvarlig når du låner penge, og vær sikker på, at du kan betale dine månedlige betalinger til Klarna. For mere info om hvordan du benytter dig af Klarna til køb hos Net World Sports, eller for mere general information, kan du besøge Klarnas hjemmeside her.

 • Indkøbsordre

  Hvis du handler på vegne af en skole, universitet, eller det offentlige kan vi modtage indkøbsordrer. Vi har en nem proces der lader indkøbsordrer blive behandlet hurtigt. For flere oplysninger, besøg venligst vores Indkøbsordreside.

 • Payment Security

  Alle betalingsmetoder og transaktioner på Net World Sports hjemmeside er sikre, og vi benytter kun sikre betalingsmetoder.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen