Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Baseball Skærme

L-Skærme, Beskyttelsesskærme, Pitchingskærme Til Softball & Baseball

Baseball skærme er et essentielt stykke udstyr til ethvert baseballhold. Førsteprioriteten vil altid være at beskytte dine spillere og du har brug for det rette kvalitetsudstyr til det formål der holder sæson efter sæson. Net World Sports’ udvalg af softball og baseball skærme kommer I flere modeller og størrelser til ethvert behov fra pitch til have.

Net World Sports baseball skærme er fremstillet til de højeste specifikationer med UV-stabiliseret poly-net. Det sikrer at dine skærme hverken falmer i farven eller bliver udstrukket over tid. Net World Sports baseball L-skærme, pitching skærme og mobile L-skærm er 100% mørne- og råd sikre og kan bruges udendørs året rundt.

Vælg den præcise model, du har brug for, inklusivt permanenteeller mobile L-skærme til pitchere. Vores hitting net/net med sok er et praktisk hjælpemiddel til både softball og baseball der både fanger bolden og giver dine pitchere og slåere et mål at sigte efter for at forbedre deres short tos eller batting tee teknik. Skærmene sættes op som forhindring enten under træning eller i vores batting tunnels. Vores mobile skærme sættes op og tages ned på få sekunder uden at gå på kompromis med hverken styrke eller kvalitet!

Hos Net World Sports ved vi godt, at softball og baseball ikke er den mest spillede sport i Danmark, men det betyder jo ikke, at du ikke skal have adgang til de bedste skærme der alle er designet til behovet og budgettet hos små klubber, Little League og MLB. Hver af vores skærme er designet til professionelle, øvede og begyndere, og vores opmærksomhed på detaljer ses tydeligt på vores valg af nettykkelse og galvaniserede stålrammer der adskiller sig fra andre skærme på markedet.

Vores Fortress Nimitz modeller er designet til professionelt brug og med et øje på the World Series. Nimitz er fremstillet til de hårdeste bolde med sine 5cm tykke pulverlakerede stålrammer med 2.5cm tykt skum der stabiliseres af de brede fødder. Det gør Nimitz skærmene utroligt stærke og holdbare og reducerer chancen for ricocherende bolde der rammer spillerne. De stærke stålrammer er dækket af et dobbelt lag slidstærk #62 net der absorberer slag og stød. Resultatet er en af de førende inden for MLB-standard baseball skærme, softball skærme og pitching skærme.

Fortress Nimitz Edition modellerne inkluderer også en praktisk short toss skærm der drastisk vil forbedre din træning da hittere kan slå til bolden uden at bekymre sig om at skade andre spillere. Short toss skærmens forlængede net tag forhindrer bolde i at ramme fra oven, der kan give alvorlige skader.

Net World Sports tilbyder, udover vores mobile produkter, også permanente løsninger der er ideelle til batting cages, little league og minor league baseball og softball klubber. Disse skærme er slidstærke, pålidelige og hårdføre til opnåelige priser. Skærmene beskytter coaches og spillere mod frygtløse bolde sæson efter sæson i alt vejr grundet dobbeltlags nettet der sættes på som et pudebetræk over den stærke 5cm tykke stålramme. Fortress produkterne er klar til at stå imod de hårdeste bolde og forbliver i flot stand sæson efter sæson.

Rundbold spilles stadig i stort omfang både i klubber og skoler, og de mobile skærme er perfekte til at stille op på idrætsbanen. De mobile skærme er hurtige at samle og passer endda i baggagerummet på standardbilen. Kvalitetsstemplet finder du i form af Net World Sports brand, og du kan være sikker på at du modtager et kvalitetsprodukt fra os!

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen