Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

96% AF KUNDER VILLE

Købe hos os igen

KÆMPE UDSALG – 10% RABAT*!

Brug Kode: NWS10

Hvad vi handler om

Hos Net World Sports handler alt hvad vi gør om at give vores kunder det allerbedste. Vi er mestre i at designe og producere sportsprodukter i den højeste kvalitet. Vi er hjem for over 7000 sportslinjer, hvor 95% af dem er fra vores eget mærke, i vores lager på over 11 000 kvadratmeter, hvor vi går efter at levere dine bestillinger på den kortest mulige tid og til uovertruffen værdi.

Vores ustoppelige stræben efter at tilbyde den bedst mulige oplevelse betyder, at vores kundeservice er uden sidestykke. Vi vil ikke lade os slå.

Over hele verden hjælper vores produkter dig med at score bedre mål, at svinge bedre slag og ramme bedre bolde. Men, ligesom dig, så presser vi altid os selv til at blive på toppen.

Det er trods alt dét som sport handler om.

Hvor vi begyndte

Vores ydmyge begyndelse tog sin start i vores direktør Alex’ skolegård. Efter at have købt et cricketbat online for £60, sendte han en e-mail til producenten og spurgte om hvor meget det kostede at lave. De svarede £6, så han købte 10 direkte og begyndte at sælge dem direkte venner og lærere, og brød uforvarende regler imod salg over £10.

Et par år senere så den da 17-årige Alex muligheden for en potentiel forretning, og begyndte at arbejde syv dage om ugen hos et byggemarked, og han fik hurtigt sparet £13 000 sammen. Ivrig efter at komme i gang med at sælge, så droppede han den traditionelle brug af prøver, og brugte hele beløbet på en hel container af net til sport.

Risikoen betalte sig. Alex arbejdede på dette tidspunkt 24 timer om dagen med hjælp fra sin far til at pakke. I 2009 blev Net World Sports registreret som en forretning, og resten er, som man siger, historie…

Alex
Where We Are Where We Are

Hvor vi er

Som en førende international leverandør af sportsudstyr, dækker vores produktsortiment praktisk talt enhver sport, fra fodbold, baseball, cricket, tennis og gold til netball, lacrosse, bueskydning og ishockey. Vores værdier er enkle; at levere nicheprodukter til massemarkedet så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi tilbyder vores sortiment på 5000 produkter til kunder i mere end 100 lande verden over, og fremstiller mere end 100 000 af vores FORZA Fodboldmål hvert år, hvilket har givet os et navn som verdens førende leverandør af fodboldmål.

Vi er vokset hurtigt på relativt kort tid.

Hvor vi er på vej hen

Vi vil fortsætte med at arbejde som vi gør, forenet af vores vedholdenhed til at opretholde en høj standard i de produkter vi leverer og den service vi giver, for at sikre at I, vores kunder, altid er tilfredse.

Efterhånden som vi fortsætter med at etablere os som verdens bedste forhandler af sportsudstyr, ser vi for os at vores prisvindende vækst vil fortsætte langt ud i fremtiden. Det er en dristig ambition, men dristighed beskriver os godt.

Som vores grundlægger Alex siger:

”Vi er klar til den moderne æra, og vi ser frem, ikke tilbage.”

Where We're Going

Det har været noget af en rejse y

2010

Salget overskrider £1 000 000 for første gang i forretningens historie

2013

FORZA Fodboldmål blev født, og ændrer fodboldens ansigt for evigt.

2014

Nye begyndelser… vi flyttede til vores nuværende adresse på Wrexham Industrial Estate, fem gange større end vores tidligere hjemsted.

2016

Kronet som en af Storbritanniens hurtigst voksende forretninger og lancerede 6 nye internationale hjemmesider.

2017

Et år hvor vi solgte over 100 000 bare af FORZA Fodboldmål.

2018

Vi voksede til 100 ansatte og levered til internationalt berømte fodboldklubber inklusive Manchester United og Rangers FC.

2019

Vores danske hjemmeside lanceres og slår rekorden for hurtigste salg efter lancering! Vi blev partnere med store klubber, heriblandt den Canadiske Premier League og Tennis Wales.

2020

Vi fortsætter med at dominere Sportsmarkedet og har hjulpet vores kunder med at holde sig i form fra deres hjem under en udfordrende, uforventet periode. Vores produktlinje blev udvidet med CosySpa Spabade, Metis Fitnessudstyr og Harrier Luksus Havemøbler.

2021

I dette år fik vi besøg af Englands Premierminister. Vores sortiment så mange flere tilføjelser fra bl.a. FORAGER camping, ATLAS fiskeri og AquaTec Vandsport. Vi har nu 180 ansatte, og det første spadestik til vores nye hovedkvarter blev taget. Næsten 40.000 kvadratmeter fordelt på 3 etager med kontorer, varehus, løbebane, fitnesscenter og meget mere forventes færdigbygget i 2022!

Tag og kig på den lange række af produkter og sportsgrene vi leverer til

Browse Siden