Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

KØB NU. BETAL SENERE

MED KLARNA

KÆMPE UDSALG – 10% RABAT*!

Brug Kode: NWS10

Hvem er Net World Sports

Hos Net World Sports har det altid handlet om at tilbyde de bedste nicheprodukter inden for sportsverdenen. Vi designer selv og producerer størstedelen af vores sportsprodukter og tilbehør, og har nu hjem til over 10.000 produkter, hvoraf 95% er fra vores egne mærker.

Vores lager på over 11.000 kvadratmeter arbejder hårdt på at afsende ordrer samme dag som de bestilles, og vores kundeservice er uden sidestykke og er klar til at hjælpe.

Over hele verden er vores produkter med når du scorer bedre mål, svinger battet kraftfuldt og ramme flere bolde. Men ligesom dig, presser vi altid os selv til at blive på toppen.

Det er trods alt dét som sport handler om.

Hvor begyndte det

Net World Sports direktør, Alex Lovén, startede sin ydmyge rejse i en engelsk skolegård oppe nordpå. Den selvudnævnte ”meget gennemsnitlige cricketspiller” var på jagt efter et nyt cricketbat og fandt et til 600 kr. Det var lige i overkanten af budgettet, og Alex besluttede sig for at kontakte producenten direkte for et bedre tilbud. Han endte med at købe 10 bat til 60 kr stykket, og begyndte at sælge dem til sine klassekammerater i skolegården og online.

Alex var ikke imponeret over gymnasiet, og foretrækkede at arbejde. Som 22-årig i 2009 blev Net World Sports oprettet som virksomhed med adresse i forældrenes garage med farens hjælp til at pakke og sende ordre ud.

Alex
Where We Are Where We Are

I DAG ER VI FØRENDE INTERNATIONAL LEVERANDØR AF FODBOLDMÅL

I 2013 startede Net World Sports sin egen linje af mål, FORZA, og er i dag Englands førende leverandør af fodboldmål. Linjen dækker over professionelle mål der bl.a. bruges af Manchester United, til havemål der er perfekte til begyndertræning

Sortimentet vokser konstant, og dækker over sportsudstyr, fitness, fritid, havemøbler, vandsport og meget mere. Det er en enkel værdi der dominerer: at levere nicheprodukter til spillere, familier og klubber så hurtigt og effektivt som muligt. 

Vi er vokset hurtigt på kort tid.

Hvor vi er på vej hen

Vi er forenet af vores vedholdenhed til at opretholde en høj standard i de produkter vi leverer, den service vi giver og stoltheden i vores arbejde, for at sikre at du altid er tilfreds.

Der er altid rum til forbedring – og ligesom vi hylder innovativitet og kvalitet i vores produkter, forsøger vi konstant at forbedre os og holder os selv op til den samme standard som vi er stolte af.

Efterhånden som vi fortsætter med at etablere os som verdens bedste forhandler af sportsudstyr til mere end 30 lande over hele verdenen, ser vi vores prisvindende vækst fortsætte langt ud i fremtiden. Det er en dristig ambition, men dristighed beskriver os godt.

Som vores direktør, Alex, siger:

”Vi er klar til den moderne æra, og vi ser frem, ikke tilbage.”

Where We're Going

Det har været noget af en rejse

2010

Salg overskrider £1 000 000 for første gang i forretningens historie

2013

FORZA Fodboldmål blev født, og ændrer fodboldens ansigt for evigt.

2014

Vi flyttede til vores nuværende adresse på Wrexham Industrial Estate, der er fem gange større end vores tidligere hjemsted.

2016

Kronet som en af Storbritanniens hurtigst voksende forretninger og lancerede 6 nye internationale hjemmesider.

2017

100.000 FORZA Fodboldmål blev solgt verden over!

2018

Net World Sports kunne byde nummer 100 medarbejder velkommen, og leverede fodboldprodukter til internationalt berømte fodboldklubber inklusive Manchester United og Rangers FC.

2019

Vores danske hjemmeside lanceres og slår rekorden for hurtigste salg efter lancering! Vi blev partnere med store klubber, heriblandt den Canadiske Premier League og Tennis Wales.

2020

Vi fortsætter med at dominere Sportsmarkedet og har hjulpet vores kunder med at holde sig i form fra deres hjem under en udfordrende, uforventet periode. Vores produktlinje blev udvidet med CosySpa Spabade, Metis Fitnessudstyr og Harrier Luksus Havemøbler.

2021

I dette år fik vi besøg af Englands Premierminister. Vores sortiment så mange flere tilføjelser fra bl.a. FORAGER Camping, ATLAS Fiskeri og AquaTec Vandsport. Vi har nu over 180 ansatte, og det første spadestik til vores nye hovedkvarter blev taget. Næsten 40.000 kvadratmeter fordelt på 3 etager med kontorer, varehus, løbebane, fitnesscenter og meget mere forventes færdigbygget i 2022!

Se den lange række af produkter og sportsgrene vi leverer til

Brows Sportsgrene