Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

96% AF KUNDER VILLE

Købe hos os igen

KÆMPE UDSALG – 15% RABAT*!

Brug Kode: NWS15

Hvem er Net World Sports

Hos Net World Sports har det altid handlet om at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter inden for sportsverdenen til vores kunder. Vi designer selv og producerer en lang række af vores sportsprodukter og tilbehør, og kvalitet er en hjørnesten. Vi har nu hjem til over 7000 produkter, hvor 95% af dem er fra vores egne mærker.

Vores lager på over 11.000 kvadratmeter arbejder hårdt på at afsende ordrer samme dag som de bestilles, og vores kundeservice er uden sidestykke og er klar til at hjælpe. Vi vil ikke lade os slå.

Over hele verden er vores produkter med når du scorer bedre mål, svinger battet kraftfuldt og ramme flere bolde. Men, ligesom dig, så presser vi altid os selv til at blive på toppen.

Det er trods alt dét som sport handler om.

Hvor begyndte det

Net World Sports direktør, Alex Lovén, startede sin ydmyge rejse i en engelsk skolegård. Efter at have købt et cricketbat online for 600kr., sendte han en e-mail til producenten og spurgte om hvor meget det kostede at lave. De svarede at de kostede 60kr, så han købte 10 bats direkte fra dem og begyndte at sælge dem i skolegården.

Et par år senere så den da 17-årige Alex muligheden for en potentiel forretning og investerede sin opsparing i en container med sportsudstyr.

Risikoen betalte sig, og i 2009 blev Net World Sports registreret som en forretning, og resten er, som man siger, historie…

Alex
Where We Are Where We Are

I DAG ER VI FØRENDE INTERNATIONAL LEVERANDØR AF FODBOLDMÅL

Vores sortiment udvides konstant, og vi kvalitetschecker konstant vores produkter. Vores sportsudstyr dækker praktisk talt enhver sport fra fodbold og lacrosse, bueskydning, ishockey og vandsportsgrene. Det er en enkel værdi der dominerer: at levere nicheprodukter til spillerne, familierne og klubberne så hurtigt og effektivt som muligt.

Vores produktion af mere end 100.000 FORZA Fodboldmål om året har givet os et navn som verdens førende leverandør af fodboldmål.

Vi er vokset hurtigt på kort tid.

Hvor vi er på vej hen

Vi er forenet af vores vedholdenhed til at opretholde en høj standard i de produkter vi leverer, den service vi giver og stoltheden i vores arbejde, for at sikre at du altid er tilfreds. Der er altid rum til forbedring – og ligesom vi hylder innovativitet og kvalitet i vores produkter, forsøger vi konstant at forbedre os og holder os selv op til den samme standard som vi er stolte af.

Efterhånden som vi fortsætter med at etablere os som verdens bedste forhandler af sportsudstyr til mere end 30 lande over hele verdenen, ser vi vores prisvindende vækst fortsætte langt ud i fremtiden. Det er en dristig ambition, men dristighed beskriver os godt.

Som vores direktør, Alex, siger:

”Vi er klar til den moderne æra, og vi ser frem, ikke tilbage.”

Where We're Going

Det har været noget af en rejse

2010

Salg overskrider £1 000 000 for første gang i forretningens historie

2013

FORZA Fodboldmål blev født, og ændrer fodboldens ansigt for evigt.

2014

Vi flyttede til vores nuværende adresse på Wrexham Industrial Estate, der er fem gange større end vores tidligere hjemsted.

2016

Kronet som en af Storbritanniens hurtigst voksende forretninger og lancerede 6 nye internationale hjemmesider.

2017

100.000 FORZA Fodboldmål blev solgt verden over!

2018

Net World Sports kunne byde nummer 100 medarbejder velkommen, og leverede fodboldprodukter til internationalt berømte fodboldklubber inklusive Manchester United og Rangers FC.

2019

Vores danske hjemmeside lanceres og slår rekorden for hurtigste salg efter lancering! Vi blev partnere med store klubber, heriblandt den Canadiske Premier League og Tennis Wales.

2020

Vi fortsætter med at dominere Sportsmarkedet og har hjulpet vores kunder med at holde sig i form fra deres hjem under en udfordrende, uforventet periode. Vores produktlinje blev udvidet med CosySpa Spabade, Metis Fitnessudstyr og Harrier Luksus Havemøbler.

2021

I dette år fik vi besøg af Englands Premierminister. Vores sortiment så mange flere tilføjelser fra bl.a. FORAGER Camping, ATLAS Fiskeri og AquaTec Vandsport. Vi har nu over 180 ansatte, og det første spadestik til vores nye hovedkvarter blev taget. Næsten 40.000 kvadratmeter fordelt på 3 etager med kontorer, varehus, løbebane, fitnesscenter og meget mere forventes færdigbygget i 2022!

Se den lange række af produkter og sportsgrene vi leverer til

Brows Sportsgrene