Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Om Net World Sports

VIDEO

Hvem Er Net World Sports

Hos Net World Sports har det altid handlet om at tilbyde de bedste nicheprodukter inden for sportsverdenen. Vi designer, producerer og tilbyder de bedste kvalitetsprodukter inden for sport, fritid og Hus & Have. Vi har hjem til over 10.000 produkter, hvoraf 95% er fra vores egne mærker. I vores spritnye lager på 11.000 kvadratmeter arbejdes der hårdt på at afsende ordrer dagligt så hurtigst som muligt.

Vores produkter findes i skoler, universiteter, klubber, stadioner og hjem over hele verdenen. Vores kunder vælger os fordi vores kvalitet er uden sidestykke.

Hvor Det Begyndte

Net World Sports direktør, Alex Lovén, startede sin ydmyge rejse i en engelsk skolegård oppe nordpå. Den selvudnævnte ”meget gennemsnitlige cricketspiller” var på jagt efter et nyt cricketbat og fandt et til 600 kr. Det var lige i overkanten af budgettet, og Alex besluttede sig for at kontakte producenten direkte for et bedre tilbud. Han endte med at købe 10 bat til 60 kr stykket, og begyndte at sælge dem til sine klassekammerater i skolegården og online.

Alex var ikke imponeret over gymnasiet, og foretrak at arbejde. Som 22-årig i 2009 blev Net World Sports oprettet som virksomhed med adresse i forældrenes garage med sin svenske fars hjælp til at pakke og sende ordre ud.

I dag er vores produkter ved din side når du scorer imponerende mål eller svinger battet kraftfuldt. Ligesom dig, presser vi os selv til at blive på toppen.

Net World Sports office and warehouseNet World Sports office and warehouse

Hvor Er Vi

Vi er nu en førende leverandør af sportsudstyr med produkter der spænder over 28 sportsgrene, og har i de seneste år udvidet med fitness, fritid, hjem og have. Vores 10.000+ produkter sælges i over 180 lande verden over.

Det er en enkel værdi der dominerer: at levere nicheprodukter til spillere, familier og klubber så hurtigt og effektivt som muligt..

Vores succes har resulteret i vores nybyggede nye HQ hvor vores kontorer findes, og varehus der er bedre udstyret til vores hurtige vækst alt imens vi opretholder vores høje standard af kundeservice.

Hvor Vi Er På Vej Hen

Vi fortsætter vores arbejde, forenede i at levere en høj standard i alle vores produkter, vores service og stoltheden i vores arbejde og at sikre os høj kundetilfredshed.

Der er altid rum til forbedring – og ligesom vi hylder innovativtiet og kvalitet i vores produkter, forsøger vi konstant at forbedre os og holder os selv op til den samme standard som vi er stolte af.

Efterhånden som vi fortsætter med at etablere os som verdens bedste forhandler af sportsudstyr over hele verdenen, ser vi vores prisvindende vækst fortsætte langt ud i fremtiden. Det er en dristig ambition, men dristighed beskriver os godt.

Net World Sports All Staff PhotoNet World Sports All Staff Photo

Det Har Været Lidt Af En Rejse

2010

Salget overskrider £1 000 000 for første gang i forretningens historie

 

2013

FORZA Fodboldmål blev født, og ændrer fodboldens ansigt for evigt.

2014

New beginnings… we moved to our current location on Wrexham Industrial Estate, five times the size of our previous site.

2016

Kronet som en af Storbritanniens hurtigst voksende forretninger og lancerede 6 nye internationale hjemmesider.

 

2017

100.000 FORZA Fodboldmål blev solgt verden over!

2018

Net World Sports kunne byde nummer 100 medarbejder velkommen, og leverede fodboldprodukter til internationalt berømte fodboldklubber inklusive Manchester United og Rangers FC.

2019

Vores danske hjemmeside lanceres og slår rekorden for hurtigste salg efter lancering! Vi blev partnere med store klubber, heriblandt den Canadiske Premier League og Tennis Wales.

2020

Vores produktlinje blev udvidet med CosySpa Spabade, Metis Fitnessudstyr og Harrier Luksus Havemøbler.

2021

Vi havde fint besøg af Englands Premierminister. Vores sortiment så mange flere tilføjelser fra bl.a. FORAGER camping, ATLAS fiskeri og AquaTec Vandsport. Vi har nu 180 ansatte, og det første spadestik til vores nye hovedkvarter blev taget.  Næsten 40.000 kvadratmeter fordelt på 3 etager med kontorer, varehus, løbebane, fitnesscenter og meget mere.

SE VORES KÆMPE UDVALG AF SPORTSGRENE OG KVALITETSPRODUKTER

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen