Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Hvordan kan vi hjælpe?

Hvis leveringsadressen er i Storbritannien eller Den Europæiske Union, behøver du ikke bekymre dig, da du ikke vil blive opkrævet nogen toldafgifter eller importgebyrer. Vores internationale kunder uden for disse lande bør være opmærksomme på, at priserne på vores hjemmeside ikke inkluderer eventuelle toldgebyrer. Disse varierer afhængigt af landet, og ved visse lejligheder skal du muligvis dække disse ekstra omkostninger, når du modtager din ordre.
Alle forsendelsesmuligheder og omkostninger vil blive klart vist i din indkøbskurv, så du kan vælge den metode, du foretrækker. Flertallet af vores produkter kan sendes ved hjælp af standard, ekspres, næste dag og tidsbestemt leveringsmuligheder. Selv med placeringer eller produkter, hvor næste dags forsendelse ikke er tilgængelig, kan vi stadig garantere, at alle ordrer behandles samme dag, så vi kan holde dine forsendelsestider til det absolutte minimum.
En fuldstændig liste over tilgængelige forsendelsesdestinationer vil blive vist i din ind købskurv før bekræftelse af betaling, men nok sagt, du nævner det, vi vil være i stand til at sende derhen (med en eller to undtagelser!).
Kontakt vores fantastiske kundeserviceteam, og vi vil være i stand til at finde ud af, hvad der gik galt med din oprindelige ordre, hvilke varer du mangler, og sende alt, hvad du har brug for, for at fuldføre din ordre. Det ville være fantastisk, hvis du har dit ordrenummer praktisk, når du kommer i kontakt, men ingen bekymringer, hvis du ikke har det, vil vi være i stand til at sortere det.
Kontakt straks vores hjælpsomme kundeserviceteam, og vi vil komme til bunds i problemet. Ideelt set, hvis du har dit ordrenummer ved hånden, vil det gøre det hurtigere og nemmere for os, men bekymre dig ikke, hvis du ikke kan finde det. Vi vil med glæde sortere det ud ved at sende de korrekte varer ud til dig og rådgive dig om, hvad du skal gøre med de varer, du har modtaget.
Nogle gange kommer de bedste planer ikke helt sammen, og selvom du har fået et specifikt leveringstidspunkt, kan der være lejligheder, hvor din ordre bliver forsinket. Brug af sporingsnummeret, der er givet i din ordreafsendelses e-mail, er altid et godt første skridt, da der kan være en forklaring på kurerens websted. Hvis ikke, så kontakt os bare, og vi vil undersøge det for dig!
Vi ved, at der vil være lejligheder, hvor det ikke vil være muligt for dig at skrive under for din ordre personligt. Når det sker, vil vores kurer efterlade et lille opkaldskort med klare instruktioner om, hvordan du enten kan få din pakke gensendt eller hvordan du kan samle den op fra et lokalt depot.
Mange af vores kurerer kan kræve en underskrift for at kunne levere din ordre med succes, hvilket er grunden til, at vi anbefaler (hvor det er muligt) at få dine varer leveret til et sted, hvor du ved, at nogen vil være der til at modtage dem - hvad enten det er på din hjemmeadresse, hos en pålidelig nabo eller på dit arbejdsplads. De følgende kurerer kan kræve en underskrift: FedEx, Landmark, Yodel, UPS, DHL, Hermes, Parcelforce & Tuffnells. De følgende kurerer kræver ikke en underskrift: Royal Mail. Du kan finde ud af, hvilken kurer der vil levere din ordre ved at tjekke sporingslinksene inkluderet i din forsendelsesbekræftelses e-mail. Uden en underskrift kan kureren muligvis ikke levere din ordre med succes.
Når din ordre er afsendt fra vores lager, og den er på vej til dig, vil du modtage en e-mailopdatering, der inkluderer fulde sporingsdetaljer, så du kan tjekke fremskridtet på den relevante kurers websted. Du kan også gøre dette ved hurtigt at logge ind på din konto på vores hjemmeside. Hvis du har problemer med at spore din ordre eller ønsker at give leveringsinstruktioner, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Alternativt bedes du kontakte kureren direkte.
FedEx, Landmark, Yodel, UPS, DHL, Hermes, Parcelforce, Tuffnells & Royal Mail er blot nogle af de kurerer, vi bruger til at sende varer fra vores lager til din dør. Takket være vores gode forbindelser med alle de store transportører kan vi kalde på et omfattende udvalg af kurerer, hvilket giver dig det bredest mulige valg af leveringsmuligheder og gør det muligt for os at levere din ordre på den mest omkostningseffektive og rettidige måde.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen