Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Hvordan kan vi hjælpe?

Flertallet af produkterne på vores hjemmeside har 6 måneders garanti, der dækker produktionsfejl. I tilfælde af at en vare udvikler en fejl eller findes at være defekt ved levering, bedes du kontakte vores kundeserviceteam med billeder af fejlen, og detaljer problemet fuldt ud, så vi kan få en løsning til dig så hurtigt som muligt.
Besøg venligst vores dedikerede Cookiepolitik-side for flere detaljer, som inkluderer alle oplysninger om vores politik.
Ja, personlige oplysninger kan fjernes fra vores optegnelser. Kontakt os venligst via [email protected]
Der er 2 måder at afmelde vores e-mails på; log ind på din Net World Sports-konto og klik på Afmeld-knappen, eller klik på Afmeld-knappen, som findes i slutningen af vores markedsførings-e-mails. Alternativt kan du sende en e-mail til [email protected] med din afmeldingsanmodning.
Godt spørgsmål! I bunden af alle vores sider har vi en hurtig tilmeldingsknap, der giver dig mulighed for at 'tilmelde dig for at modtage eksklusive opdateringer og tilbud'. Indtast blot din e-mailadresse og klik på tilmeld mig, så begynder du at modtage vores fantastiske tilbud og nyheder!
Det sker for de bedste af os! For at få et nyt kodeord, følg de enkle trin nedenfor:
  • Klik på log ind i øverste højre hjørne af skærmen
  • Klik på 'Glemt kodeord' på siden
  • Et pop op-vindue vises, der giver dig mulighed for at indtaste din e-mailadresse, følg dette ved at klikke på 'Send' knappen
  • Tjek dine e-mails for at opdatere dine oplysninger
At have en konto beskyttet med et kodeord er den nemmeste måde for dig at have alle de praktiske detaljer om din ordre, som bekræftelsesemails og leveringsdetaljer, lige ved hånden. Det holder alle dine oplysninger sikre, det er hurtigt, og det er nemt - og vi lover, at vi aldrig vil sælge eller videregive dine data til tredjeparter.
Først og fremmest velkommen til Net World Sports! Der er to måder at få oprettet en konto på.
  • Hvis du har afgivet en ordre, vil der automatisk blive oprettet en konto for dig
  • Eller, tilmeld dig nu
Der er masser af fordele ved at have en NWS-konto, herunder en hurtigere udtjekningsoplevelse, hurtig genbestilling og en nem måde at håndtere dine oplysninger på.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen