Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Hvordan kan vi hjælpe?

Desværre taler vores kundeserviceteam kun engelsk. Vi er dog glade for at oversætte vores e-mails til det sprog, du foretrækker, for at gøre din shoppingoplevelse så nem som muligt. Brug venligst kontaktformularen på vores Kontakt Os-side, og vi vil svare så hurtigt som muligt.
Du er ansvarlig for at dække omkostningerne ved returnering. Vi anbefaler på det kraftigste at bruge en sporet kurer, da vi desværre ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle manglende produkter.
Vores 14 dages returpolitik er den samme for både vores indenlandske og internationale ordrer.
Ja, du kan spore din pakke. Du vil modtage en e-mail efter din ordre er afsendt fra vores lager for at holde dig opdateret på din forsendelse. Hvis du har problemer med at spore din ordre, så kontakt venligst vores kundeserviceteam via Kontakt Os-siden.
Bekymr dig ikke, du behøver ikke at vente længe på dine produkter, vi tilbyder ekspresforsendelse til de fleste lande, vi sender til.
Internationale forsendelsesomkostninger kan variere af mange årsager; pr. land vi leverer til, det produkt du køber, den hjemmeside du browser på, og den valuta du handler i. Vores internationale kunder bør være opmærksomme på, at priserne på vores hjemmeside ikke inkluderer nogen toldgebyrer. Disse varierer afhængigt af landet, og ved visse lejligheder kan du være nødt til at dække disse ekstra omkostninger, når du modtager din ordre.

På grund af den konstant skiftende globale situation og hyppige prisændringer på tværs af kurer-netværket, kan ordrer, der sendes til internationale lande i sjældne tilfælde pålægges et tillægsgebyr efter købet. I dette tilfælde vil vi kontakte dig for at diskutere din ordre før afsendelse. For at modtage en nøjagtig forsendelsesomkostning for alle internationale ordrer, sørg venligst for, at du handler på den korrekte hjemmeside for dit leveringsland, og kontakt vores salgsteam via Kontakt Os-siden.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen