Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA Trænings Volleyball - Størrelse 5

(3)
Letvægts størrelse 5 FORZA Trænings Volleyball, perfekt til træningsøvelser og til brug i skoler. Denne træningsbold har et soft touch for top spike og blok træning.
 

Ofte købt sammen

Professional Quality Training Volleyball To Improve Your Skills

Materiale:

  • Syntetisk Læder
  • Latex Blære

Vægt: 

  • 210g

Størrelse:

  • Officiel FIVB Regulations Størrelse 5 Volleyball Træningsbold

 

 

FORZA Størrelse 5 Trænings Volleyball er perfekt til skole & klubtræning!

Træn som de professionelle med vores størrelse 5 FORZA Trænings Volleyball; fremstillet til at følge FIVB's officielle regler om volleyball størrelse & vægt. Dine angribere kan servere nogle ace spikes og linjeskud med denne bløde og lette størrelse 5 træningsbold. Lad være med at vælge en dårligere træningsbold - tag FORZA træningsvolleyball med på din bane og bliv så god som du kan blive.De store volleyballspillere som Karch Kiraly og Randy Stoklos tilbragte timevis på træningsbanen for at forbedre deres evner. Denne FORZA størrelse 5 volleyball er den perfekte træningsbold til dem der gerne vil efterligne disse superstjerne, og lægge de nødvendige timer og det nødvendige slid i at nå deres mål på banen. Perfekt til volleyball træning for begyndere samt dem der er mere vant til banen, det her er den ideelle træningsbold til at hjælpe dig med at lære selv de sværeste skud.Takket være dens syntetiske læder design, er denne størrelse 5 volleyball er designet for maksimal holdbarhed for at kunne modstå masser af træning uden at miste sin kvalitet. Denne træningsbold vil sikre at din vigtige træning ikke er spild af din tid. Brug af denne fantastiske træningsbold til dine volleyboldøvelser vil hjælpe med at udvikle dine spilleres evner.

Størrels 5 volleyboldens særligt fremstillede letvægts 18 panel ydre hjælper med til at holde boldens form længere så du får mest mulig brug ud af den, hvilket gør disse bolde til et populært valg for skoler og volleyball faciliteter. Perfekt til alle aspekter af volleyball træning, fra spiking til blokering, denne bløde og holdbare størrelse 5 volleyball vil være hos dig hele vejen imens du glider imod volleyball storhed. 

 

Tilbage til toppen