Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA Flash Pop-Op Fodboldmål [2 stk.]

(25)
Moderniser fodboldtræningen, klap målet sammen når der skal slåes græs eller tag det med på stranden i den medfølgende bæretaske. Pop-op målene er perfekte til den mindre have hvor store, tunge fodboldmål ikke lige er sagen, eller til sommerhuset så ungerne kan blive adskilt fra flimmerkassen. Målene er desuden et fantastisk praktisk træningsredskab til fodboldtræningen hvor der kan øves præcsisionsskud, eller sættes en midlertidig bane op.
 

Ofte købt sammen

Bærbart Pop-op Fodboldmål i Net Til Måløvelser

FORZA Flash Pop-Op Fodboldmål [2 stk.] Specifikationer

Dimensioner:

 • 3 forskellige bredder på 76cm, 121cm eller 182cm
 • 76cm(B 76cm x H 51cm x D 51cm), 1.2m (B 121cm x H 81cm x D 81cm), 1.8m (B 182cm x H 106cm x D 106cm)

Diverse:

 • Robust kvalitetsdesign
 • 2 stk. pop-op mål, så de også kan bruges til minitræningskampe
 • Nemme at folde væk. Giv målet et twist, og læg det i den medfølgende opbevaringstaske
 • Refleksstribe på kanten gør målene ideelle til de danske vintermåneder
 • 20cm pløkker til at sikre målene medfølger
 • Ankommer som pakke med følgende dimensioner: 76cm (76cm, 52cm, 52cm), 1.2m (122cm, 80cm, 80cm), 1.8m (183cm, 105cm,105 cm)
SLIDSTÆRKE POP-OP MÅL TIL TRÆNING

Her får du to styk bærbare pop-op fodboldmål der er designet til at blive brugt regelmæssigt. Brug dem blandt andet til nøjagtighedstræning, samt korte og lange spark. Pop-op målene er kompakte og lette, og popper op på få sekunder så du er klar til træning uanset hvor. Målet stilles1 op på et splitsekund og sikres til bløde overflader ved hjælp af de medfølgende pløkke så det ikke flyver over hækken hvis bolden bliver sparket for hårdt i nettet. Den letvægtige natur gør målet nemt at tage med på farten så der kan spilles.

 • Vælg mellem 76cm, 1.2m eller 1.8m målstørrelser
 • Målene kræver kun et enkelt drej til at poppe op, og foldes sammen igen på samme måde
 • Robuste små konstruktioner der er lette at bære, og som holder sæson efter sæson
 • Pop-op målene er idelle til aftentræning og til brug under svage lysforhold med synlige refleksstriber

Tag præcisionstræningen til nye højder med de alsidige pop-op fodboldmål. De er både velegnede til børn og professionelle, og kan bruges af spillere på alle niveauer.

Pop-op målene er designet til at være nemme og bekvemme at bruge. De foldes sammen med et enkelt twist og lægges i den medfølgende opbevaringstaske. De medfølgende 20cm lange pløkke stabiliserer målene når de bruges på bløde overflader.

Målene er udelukkende fremstillet i kvalitetsmaterialer der kombinerer den letvægtige egenskab med overlegen styrke der garanterer, at målene holder sæson efter sæson.

Sørg for, at du altid rammer plet med FORZA Flash Pop-Op Mål, og vælg den rette størrelse alt efter behov og sværhedsgrad.

Dette Pop-Op Mål er del af Net World Sports' FORZA sortiment af fodbold- og futsalmål i høj kvalitet der holder sæson efter sæson. Se vores store udvalg af havemål i brudsikker PVC eller metal, samt størrelser fra 76cm til 5m her.

Tilbage til toppen