Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA 4.9m X 2.1m Match Fodboldmål

(9)
Stort fodboldmål til Junior 9-mands fodboldkampe, samt seniortræning. Målet er designet med top runback profil i brudsikker PVC, og leveres komplet med UV-behandlet net, netklips, samt u-pløkke til at sikre målet til bløde overflader. Tilføj den udfordrende præcisionsdug der sættes på målet. Sigteskiverne er det perfekte stykke tilbehør til fodboldtræningen og vækker hurtigt konkurrenceånden. Se mere under Nødvendighederne nedenunder.
 

Ofte købt sammen

4,9M X 2,1M Match Fodboldmål - PVC Mål Til Juniorkampe Og Træning

Dimensioner:

 • 4,88 m x 2,13 m
 • Bunddybde – 1-80 m

Materiale:

 • Lavet af uPVC med forbedret bagprofil
 • 2 mm UV-stabiliseret HDPE net leveret med hvert mål
 • Net har forstærkede kanter

Diverse:

 • Dette mål kan stå udendørs året rundt
 • Mål kan nemt flyttes og tages ned for transport

STORT Havemål Til Juniorer Og Seniorer

Det slidstærke fodboldmål er designet til u11/12 9-mands fodboldkampe og som træningsmål til seniorer. Målet kan med fordel bruges som et stort havemål i større haver. Målet kan bruges på alle overflader både inde og udendørs.

Hvis du har brug for et premium alternativ til vores PVC 4,9M X 2,1M Match fodboldmål- er vores FORZA Steel42 og FORZA Alu60 variationer perfekte til junior 9 a side kampe og træning. Match målet er idéelt til baghavetræning- og Steel42 og Alu60 4,9M X 2,1M fodboldmålene giver et professionelt touch- med forbedrede niveauer af styrke og holdbarhed der gør dem passende til ungdomshold kampe.

 • 4,9M X 2,1M Match Fodboldmål passende til 9-a-side kampe og træning og som havemål
 • Det 4,88 m x 2,13 m store mål er hurtigt og nemt at samle- det tager kun minutter at komme i gang
 • Fremstillet af ultraholdbart PVC der er fuldt ud vejrfast og passer til brug på alle overflader
 • Essentielt låsesystem der sikkert forbinder målrammen med en top runback for forbedret stabilitet
 • Inkluderer et 2 mm OD HDPE drejet målnet samt u-pløk ankere og stærke netklips

Perfekt som en opgradering til dit 9-a-side juniorkamp fodboldmål, dette 4,9M X 2,1M PVC mål er blevet designet med FA Match regulationer samt BS EN sikkerhedsstandarder- så det kan bruges i kampe og turneringer. På grund af det lette design og robuste uPVC målramme- det kan også bruges som et større havemål- for et touch af kvalitet til hjemmefodboldspillet. Designet som vejrfast, dette mål kan også efterlades fuldt samlet udenfor hele året rundt.

Det stærke PVC mål holdes sikkert sammen takket være det essentielle låsesystem. Denne unikke funktion giver den ultimative beskyttelse imod kollisioner med bolden- så det hårdføre 4,88 m x 2,13 m fodboldmål holder sin form uanset hvad. Det vejrfaste mål er også designet med en topdybde- en mekanisme der styrker målets stabilitet- og styrke. Kombinationen af et essentielt låsesystem og en top runback mekanisme garanterer at målet holder sig fast i sin position fra det første spark til det sidste.

Stærkt men let, dette bærbare fodboldmål er også hurtigt og nemt at samle- hele processen tager kun minutter. Perfekt til trænere og klubber der har brug for et mål der nemt kan flyttes rundt imellem forskellige spilleflader. Dette mål kræver meget lidt vedligeholdelse- og er afsluttet med et 2 mm UV-behandlet målnet med netklips og u-pløkker inkluderet som standard. BEMÆRK VENLIGST: Vi anbefaler, at du tager dit mål ned under ekstreme vejrforhold for at sikre maksimal levetid.

Hvis du har brug for et endnu stærkere mål end vores 4,9M X 2,1M FORZA Match- så se på vores FORZA Steel42 eller FORZA Alu60 modeller. Disse mål blev udviklet med masser af feedback fra vores kunder. Fremstillet af henholdsvist superstærkt stål og aluminium- de giver det næste niveau af overlegen stabilitet og styrke.

BEMÆRK VENLIGST - FORZA Match Fodboldmålene har størrelser fra 1,5 m x 1,2 m til 3,7 m x 1,8 m.. Alle andre størrelser af vores PVC mål kan findes her.

Tilbage til toppen