Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA 2.4m x 1.2m Match Fodboldmål

(3)
FORZA Match Fodboldmål med top runback profil i brudsikker PVC, UV-behandlet net, netklips & pløkke til at sikre målet til bløde overflader medfølger. For de lidt mere seriøse, er den udfordrende præcisionsdug der kan skydes til mål efter en sjov og lærerig tilføjelse til målet. Det vækker hurtigt konkurrenceånden og det giver en rigtig god træning i at sigte efter de rigtige zoner på målet. Se mere under Nødvendighederne nedenunder.
 

Ofte købt sammen

2.4m x 1.2mFORZA Match Fodboldmål - PVC Fodboldmål Til Børn

Dimensioner:

2.4m x 1.2m

Bunddybde - 1,22 m

Materiale:

Lavet af uPVC med forbedret bagprofil

2 mm UV-stabiliseret HDPE net leveret med hvert mål

Net har forstærkede kanter

Diverse:

Dette mål kan stå udendørs året rundt uden problemer med korrosion

Mål kan nemt flyttes og tages ned for transport

FORZA 2.4m x 1.2m Match Fodboldmål – Det Første Havemål Til Børnene

PVC-målets størrelse falder ind under de mellemstore mål til haven og er velegnet u10 fodboldkampe. Målet er vejrbestandigt og kan stå udendørs året rundt, og nettet hverken rådner eller mørner. Den lette vægt gør målet let at flytte for at undgå slitage i målfeltet eller hvis der skal slås græs.

  • Designet til fodboldkampe i haven eller u10 kampe
  • Målstrukturen holdes sikker og fast med det unikke essentielle låsesystem
  • Utrolig hurtigt og nemt at samle- det tager kun minutter fra start til slut
  • 100% vejrfaste uPVC målstolper med top runback bøjler for forbedret stabilitet
  • Ø 2mm snoet HDPE-garn der er UV-behandlet – Hverken rådner eller mørner

Det følger FA Match regulationer samt BS EN sikkerhedsstandarder og det 2.44m x 1.22m store børnefodboldmål kan bruges som et officielt kampmål for under 10s kampe og turneringer. Lavet med alsidighed i tankerne gør den stærke PVC-struktur det også perfekt som et kvalitetshavemål da det er vejrfast og meget holdbart.

PVC-mål er utroligt lette i vægt og kan både samles og tages ned på få minutter. Målene er fritstående og kan forankres til jorden med de medfølgende U-pløkke. FORZA’s PVC-Fodboldmål er fremstillet af 68mm ekstra tyk uPVC der er 100% splintrefri og kan modstå slag, stød og kraftige bolde. Vores mål er totalt vejrbestandige, hvilket betyder, de kan stå udenfor året rundt. Alle FORZA’s PVC-mål har et Essential Locking System der holder alle delene af fodboldrammen sikkert fastlåste under brug, og forstærker stabiliteten markant.

Essentiel Locking System er et integreret låseknapsystem der øger styrken og stabiliteten betydeligt i samlingerne på målet. Det betyder en større modstandsevne mod slag og stød, samt vridninger hvis du flytter målet. Du trykker knappen ind, lader stolpen glide over, og lader knappen poppe ud, så målstolperne er fastlåste. Ingen værktøjer er nødvendige i samlingen, og det tager kun få minutter. For ekstra standhaftighed har dette mål en forstørret bagprofil med en topdybde der sikrer at målet bliver på sin plads under hele kampen.

Dette mål er del af Net World Sports' FORZA sortiment af fodbold- og futsalmål i høj kvalitet.

For de lidt mere seriøse, er den udfordrende præcisionsdug der kan skydes til mål efter en sjov og lærerig tilføjelse til målet. Det vækker hurtigt konkurrenceånden og det giver en rigtig god træning i at sigte efter de rigtige zoner på målet. Se mere under Nødvendighederne nedenunder. BEMÆRK VENLIGST: Vi anbefaler, at du tager dit mål ned under ekstreme vejrforhold for at sikre maksimal levetid.

Tilbage til toppen