Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA 1.5m x 1.2m Match Fodboldmål

(2)
FORZA Match Fodboldmål med top runback profil i brudsikker PVC, UV-behandlet net, netklips & pløkke til at sikre målet til bløde overflader medfølger. For de lidt mere seriøse, er den udfordrende præcisionsdug der kan skydes til mål efter en sjov og lærerig tilføjelse til målet. Det vækker hurtigt konkurrenceånden og det giver en rigtig god træning i at sigte efter de rigtige zoner på målet. Se mere under Nødvendighederne nedenunder.
 

Ofte købt sammen

1.5m x 1.2m FORZA Match Fodboldmål - Det Bedste PVC-Havemål Til Børn

Dimensioner:

1.5m x 1.2m

Bunddybde - 0-90 m

Materiale:

Lavet af uPVC med forstærket top runback bagprofil

2mm UV-stabiliseret HDPE-net inkluderet

Fodboldnettet har forstærkede kanter for langvarig styrke

Diverse:

Dette mål kan stå udendørs året rundt uden problemer med rust

Mål kan nemt flyttes og tages ned hvis det skal gemmes af vejen under vintermånederne

FORZA 1.5m x 1.2m Match Fodboldmål – Det Perfekte Første Havemål Til Børn

PVC-målets størrelse falder ind under de mindre mål til haven, og er et rigtigt godt begyndermål der kan danne rammen om mange timers aktiv udendørsleg. Målet er vejrbestandigt og kan stå udendørs året rundt, og nettet hverken rådner eller mørner. Den lette vægt gør målet let at flytte for at undgå slitage hvor målmanden stamper, eller hvis der skal slåes græs. Det 1.52m x 1.22m store FORZA Match er garanteret til at være et hit hos fodboldtossede unger.

  • 1.5m x 1.2m FORZA Match Fodboldmål i den perfekte størrelse til børn
  • Målstrukturen holdes sikker og fast med det unikke essentielle låsesystem
  • Utrolig hurtigt og nemt at samle- det tager kun minutter fra start til slut
  • 100% vejrfaste uPVC målstolper med top runback bøjler for forbedret stabilitet
  • Ø 2mm snoet HDPE-garn der er UV-behandlet – Hverken rådner eller mørner

På grund af vejrfastheden er dette det bedste havemål til børn der har brug for et mål der kan holde til leg i alt vejr året rundt. Målet overholder FA Match regulationer og BS EN sikkerhedsstandarder, så det kan også bruges som et mindre junior kampmål. Bygget til at holde- og kan bruges til træning af alle aldersgrupper.

PVC-mål er utroligt lette i vægt og kan både samles og tages ned på få minutter. Målene er fritstående og kan forankres til jorden med de medfølgende U-pløkke. FORZA’s PVC-Fodboldmål er fremstillet af 68mm ekstra tyk uPVC der er 100% splintrefri og kan modstå slag, stød og kraftige bolde. Vores mål er totalt vejrbestandige, hvilket betyder, de kan stå udenfor året rundt. Alle FORZA’s PVC-mål har et Essential Locking System der holder alle delene af fodboldrammen sikkert fastlåste under brug, og forstærker stabiliteten markant.

Essentiel Locking System er et integreret låseknapsystem der øger styrken og stabiliteten betydeligt i samlingerne på målet. Det betyder en større modstandsevne mod slag og stød, samt vridninger hvis du flytter målet. Du trykker knappen ind, lader stolpen glide over, og lader knappen poppe ud, så målstolperne er fastlåste. Ingen værktøjer er nødvendige i samlingen, og det tager kun få minutter. For ekstra standhaftighed har dette mål en forstørret bagprofil med en topdybde der sikrer at målet bliver på sin plads under hele kampen.

Dette mål er del af Net World Sports' FORZA sortiment af fodbold- og futsalmål i høj kvalitet. Alle FORZA mål leveres med 1 års granti. For havemål i andre størrelser, se vores store udvalg her. BEMÆRK VENLIGST: Vi anbefaler, at du tager dit mål ned under ekstreme vejrforhold for at sikre maksimal levetid.

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen