Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

Volleyball Stolper - Fastgjorte

De fastgjorte volleyball stolper er de perfekte stolper til sportshaller der tit bruges til volleyball. Der er mulighed for at tilføje et Volleyball Net!
 

Ofte købt sammen

Fastgjorte Volleyballstolper - Essentielt Volleyballudstyr!

  • Ultra-Stærke Stålstolper!

    Stolperne er designet til at tage selv de hårdeste boldslag. Pulverbelagt i et cool blå finish, din bane vil helt sikkert blive bemærket!

  • Licens Til At Spille Volleyball

    Både vores volleyballstolper og net følger de forskellige reglermenter, hvilket gør dem passende til brug i kampe.

  • Fæstningslåg Giver Beskyttelse

    Nøglen til at forbedre stolpernes holdbarhed er regelmæssig vedligeholdelse. Beskyt dine stolpefæstninger når de ikke er brug med de medfølgende låg.

Størrelse

• 50mm Diameter Stål Stolper

Højde

• 2,4m

Vægt

• 45kg

Farve

• Pulverbelagt Blå

Standard

• Følger BSEN: 1509

Kvalitets Fastgjorte Volleyballstolper Med Valgfrie Net

Vores fastgjorte volleyballstolper er perfekte til sportscentre eller klubber der kan facilitere installation. Færdiggør dit indendørs eller udendørs volleyballsæt med disse fantastiske fastgjorte volleyballstolper. 

Fleksible og praktiske, volleyballstolperne kan nemt fjernes fra deres fæstninger for at give mere plads. Den nemme opbevaring gør dem en kvalitetsmulighed for diverse sportsfaciliteter.

Fæstningslåg følger med pakken for at beskytte dem imod at blive tilstoppede eller skadet når dine volleyballstolper er fjernet og ikke i brug. 

Når du vælger den rigtige volleyballstolpe til dine behov, er det vigtig at de er af den højeste kvalitet. Disse fremragende volleyballstolper følger FIVB regler og vil hjælpe dig med at træne og spille som de professionelle.

Hvorfor ikke færdiggøre pakken ved at tilføje vores kvalitets volleyballnet til dine volleyballstolper i rullemenuen herunder? Alt du har brug for er en gruppe venner og dine bedste spikingevner for at få gang i noget spændende volleyball.

 

Vores priser

The Sunday Hundred Award Logo
The Lloyds Bank British Business Excellence Award Logo
The Sunday Times BDO Profit Track 100 Award Logo
Great British Entrepreneur Awards 2022 Award Logo
Growth Index 2022 Award Logo
Tilbage til toppen