Express Levering Spil Mere, Vent Mindre

FORZA 3m x 2m Futsal Mål

(4)
Det 3m x 2m FORZA Futsalmål med sikkert låsesystem består af et 2mm UV-behandlet HDPE-net, slidstærke målstolper i PVC, netklips samt pløkke til forankring af målet. Målet samles nemt på få minutter. Tilføj eventuelt en havefodbold designet til havebrug der er ekstra skånsom mod potteplanter og ruder, eller en præcisionsdug med hjørnemål der udfordrer nøjagtigheden.
 

Ofte købt sammen

3m x 2m PVC Futsal Fodboldmål - Havemål Til Futsalkampe

Dimensioner:

• Målstørrelse (Længde x højde):   3m x 2m

• Bunddybde på 1.22m

Materiale:

• 2mm UV-stabiliseret HDPE-net

• Nettet har forstærkede kanter

• Rammen er fremstillet af slidstærk uPVC

Diverse:

• Pakkestørrelse (Længde x bredde x højde): 117cm x 27cm x 20cm

• Pakkevægt: 13kg

3m x 2m FORZA Futsal Fodboldmål - Futsal Regulation

Der er ingen bedre måde at bruge det hurtige spil futsal til baghaven end med dette 3 m x 2 m store FORZA futsal fodboldmål. Der er flere forskelle mellem futsal og fodbold- for eksempel størrelsen på målene. 3m x 2m er den internationale standardstørrelse for futsalmål og dette er lavet af PVC med Essential Locking System. Essentiel Locking System er et integreret låseknapsystem der øger styrken og stabiliteten betydeligt i samlingerne på målet. Det betyder en større modstandsevne mod slag og stød, samt vridninger hvis du flytter målet. Du trykker knappen ind, lader stolpen glide over, og lader knappen poppe ud, så er målstolperne fastlåste. Ingen værktøjer er nødvendige i samlingen, og det tager kun få minutter.

  • 3m x 2m officiel regulationsstørrelse fodboldmål til futsal- passende til brug som et mindre havemål
  • Essential Locking System – forbedret stabilitet og styrke
  • Futsalmålet samles hurtigt og nemt- hele processen tager kun minutter
  • Vejrfast uPVC futsalmålstolper der kan holde til selv de hårdeste målskud
  • Inkluderer et slidstærkt 2mm UV-stabiliseret målnet som er rådbeskyttet og vejrfast

Lavet af stærk PVC- futsal målrammen er utrolig stærk og er bygget til at holde. Det fuldt ud vejrfast uPVC fodboldmål til futsal kan efterlades udendørs hele året rundt uden at ruste eller gå i stykker i dårligt vejr. Det bliver ved med at se godt ud efter lang tids brug- og er det perfekte havemål til børn. Det 2mm HDPE målnet er ligeså godt til at klare dårligt vej idet det er UV-behandlet.

Det innovative låsesystem der er unik for alle FORZA havemål holder rammen stabilt under brug. Den robuste PVC-ramme mister ikke integritet med brug og kan bruges år efter år. Målet har et slidstærkt design og er let nok til nemt at blive flyttet rundt i haven. Det kan bruges på forskellige overflader og er det bedste PVC-mål til futsal.

Hele samlingsprocessen tager kun få minutter, og du har et fuldt opsat havemål til børnene klar på et øjeblik. Alt, du har brug for er inkluderet, inklusivt pløkke og netklips.

Dette futsalmål er del af Net World Sports' FORZA sortiment af fodbold- og futsalmål i høj kvalitet. Alle FORZA mål leveres med 1 års granti. For havemål i andre størrelser, se vores store udvalg her. BEMÆRK VENLIGST: Vi anbefaler, at du tager dit mål ned under ekstreme vejrforhold for at sikre maksimal levetid.

Tilbage til toppen