Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

KØB NU. BETAL SENERE

MED KLARNA

KÆMPE UDSALG – 15% RABAT*!

Brug Kode: NWS15

Jule Returneringsinformation

Vi håber, at du bliver glad for din julegave fra Net World Sports. Hvis du ikke er 100% tilfreds, har vi forlænget din 30 dages returret for at sikre, at din jul er magisk!

Du kan returnere varer der er købt mellem 1. november og 24. december helt op til 31. januar så længe de er i ubrugt og original stand. Kontakt vores Kundeservice der starter returneringsprocessen og sender dig en returneringsformular.

Bemærk Venligst: Vi kan desværre ikke returnere eller refundere dig for varer der er specialfremstillede efter specialmål (dette inkluderer net og måtter), eller som er personligt fremstillet til dig. Vi kan desværre heller ikke refundere dig for produkter som Spabade, Paddleboards, Kajakker, Svømmebassiner, Gymnastik & Fitnessudstyr, Førstehjælpskit, Målmandshandsker, Anførerbind, Drikkedunke, Yogamåtter, Træningselastikker, Evasionsbælter, Tackle Bags/Pads, Løbefaldskærm, Bårer, Solo-Trænere, Rugbybælter grundet hygiejniske årsager.

Vi anbefaler at du bruger en kurer/postservice med sporing til dine returvarer så du kan holde øje med processen af din returnering. Efter din returpakke er ankommet til vores varehus er du ikke længere ansvarlig for pakken. Varer der ikke returneres i en stand, vi kan videresælge, vil blive pålagt et gebyr. Se venligst vores Vilkår og Betingelser for mere information.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Det er ligetil hvis du følger følgende trin herunder:

  • Kontakt vores Kundeservice der sender dig en returformular.
  • Pak produkterne i deres originale emballage og vedlæg returformularen du modtog fra vores Kundeservice.
  • Returner pakken i posten. Vi anbefaler, at du altid bruger Track-and-Trace eller anden pakkesporing, så du kan holde øje med forsendelsen.

For yderligere information vedrørende gebyrer der kan blive opkrævet, se venligst vores Vilkår og Betingelser.

Hvem betaler portoen for min returnering?

Du betaler selv omkostningerne for at sende varen tilbage til Net World Sports. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af Track-and-Trace til at spore pakken da Net World Sports ikke kan holdes ansvarlig for pakker der mistes under transit.

Hvad gør jeg hvis jeg har modtaget en defekt vare?

Hvis du mener, at du har modtaget en vare med fejl eller som er defekt eller har mangler, vil vi forsøge at komme til bunds i sagen hurtigst muligt. Kontakt vores Kundeservice for at få råd til, hvad du skal gøre.

Hvordan modtager jeg min refundering?

Vi forsøger at gøre processen så enkel og nem som muligt. Det kan i nogle tilfælde tage op til 14 dage, men vi forsøger at holde dig opdateret under processen, og refundere dig til same betalingsmetode du brugte da du købte varen.

Du bliver kun refunderet det fulde beløb hvis varen er i ny/ubrugt stand og varen er i sin originale emballage med alle dele vedlagt. Alle returvarer bliver undersøgt når vi modtager dem, og varer med høj værdi vil blive pålagt et 25% håndterings- og ompakningsgebyr. Hvis vi vurderer, at en returvare ikke er i ubrugt/original stand eller er brugt/snavset, fratrækker vi et 50% gebyr.

For mere information på disse gebyrer henviser vi til vores Vilkår og Betingelser.

Vil du læse mere om vores standard returneringer kan du klikke her.