Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

KØB NU. BETAL SENERE

MED KLARNA

KÆMPE UDSALG – 10% RABAT*!

Brug Kode: NWS10

For at være sikker på, at du har masser af tid til at pakke dine gaver ind efter du har bestilt julegaverne hos os, har vi her samlet vigtige datoer, du bør notere dig. Datoerne er de absolut sidste dage, du kan bestille hos os og samtidig være garanteret at din ordre leveres inden juleaften. Vi anbefaler at benytte dig at de vejledende leveringsmuligheder:

Leveringsmulighed

Seneste Bestillingsdato

1-2 Arbejdsdage

13:00 Onsdag d. 21. december 2022

3-5 Arbejdsdage

16:00 Mandag d. 19. december 2022

5-10 Arbejdsdage

16:00 Fredag d. 9. december 2022


BEGRÆNSNINGER PÅ LEVERING

Vores Vilkår & Betingelser gælder til enhver tid. Ordrer skal være placeret inden ovenstående vejledende datoer (brug venligst de vejledende leveringstider) for at garanteret at din ordre bliver leveret inden juleaften. Vær venligst sikker på, at din adresse er korrekt udfyldt. Vi anbefaler, at du har en person tilstede på adressen på leveringsdagen i tilfælde af at en signatur er krævet før udlevering.

Vi forsøger at levere alle ordrer før jul, men så snart vi har sendt din pakke afsted fra vores varehus, er ansvaret overdraget til kurertjenesten. Det er en travl tid for postvæsnet, og hvis din pakke er forsinket af grunde uden for vores kontrol, kan vi ikke stilles til ansvar til dette. Hvis det skulle ske, at din ordre ikke bliver leveret på leveringsdatoen, bedes du kontakte vores Kundeservice der står til rådighed til at hjælpe. Vi kan ikke stilles til ansvar for yderligere omkostninger i tilfælde af at din pakke ikke kan leveres, og vi henviser til vores Vilkår & Betingelser.