Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

96% AF KUNDER VILLE

Købe hos os igen

INTERNATIONAL LEVERING

til 190 lande

Hjaelpe

Ofte stilled spørgsmål (FAQ’s)

Hvad koster levering?

Vi bestemmer prisen for levering ud fra vægten af produktet, så prisen varieres. Når du tjekker u der der mulighed for at beregne levering til din adresse.

Hvornår er deadline for bestillinger der bliver afsendt samme dag?

Kl. 17:15 er vores deadline.

Hvor hurtigt kan min bestilling blive leveret?

Bare rolig, du behøver ikke vente længe på dine produkter, vi tilbyder ekspreslevering til alle lande vi leverer til. Denne leveringsmulighed skulle tage indenfor 2-3 arbejdsdage.

Tilbyder I international levering?

Ja, vi leverer til 190 lande verden over. Vælg dine produkter og ved kassen kan du indtaste din leveringsadresse for at få leveringsprisen vist.

Hvis du bor i Storbritannien eller EU, så er der ingen grund til at bekymre dig da du ikke vil blive opkrævet nogen told eller importomkostninger. Vores internationale skal være klar over at priserne på vores hjemmeside ikke inkluderer nogle toldomkostninger. Disse er forskellige alt efter landet og I visse tilfælde kan du blive nødt til at dække disse yderligere omkostninger når du modtager din bestilling.

Kan jeg returnere en vare?

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit produkt, så har vi en 30 dages returpolitik. Kontakt os venligst og vores hjælpsomme kundeserviceteam vil hjælpe med at løse eventuelle problemer.

Hvad er jeres returpolitik?

Bare rolig, hvis du har brug for at returnere en vare, så er trinene til hvordan du gør herunder.

  • 1. Kontakt vores kundeserviceteam som vil sende en returformular til dig.
  • 2. Pak dine varer tilbage i deres original indpakning, sammen med den formular vi har sendt til dig.
  • 3. Send pakken tilbage til os for at fuldende processen.

Vi anbefaler at du bruger en kurerservice med tracking, så du kan se din pakkes fremgang.

Hvem betaler for at jeg sender varen tilbage?

Du er ansvarlig for at dække omkostningerne til at returnere varen. Vi anbefaler stærkt at du bruger en kurer med tracking, da vi desværre ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle manglende produkter.

Hvilke betalingsmetoder accepterer vi?

Vi vil gerne give dig et valg, så vi accepterer flere forskellige betalingsmetoder; se herunder;

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Debit
  • VISA Electron
  • Maestro
  • Google Pay
  • Apple Pay

Hvad er Apple Pay?

Godt nyt! Vi accepterer nu Apple Pay som betaling på vores hjemmeside. Apple Pay er virkelig enkelt og lader dig foretage sikre betalinger med din Apple-enhed. Det er ligeså nemt som at bruge dit bankkort, og mere sikkert. Med Apple Pay, er det hurtigere og mere effektivt at tjekke ud fordi vi ikke er nødt til at gå igennem hele det endelige betalingsforløb!

Apple Pay, er det sikkert?

Når du foretager et køb, så gemmer Apple Pay ingen oplysninger der kan forbinde transaktionen til dig. På denne made, så bliver dit kortnummer aldrig gemt på din enhed eller Apple servers. Når betalingen bliver gennemført, så videresender Apple aldrig nummeret på dit kort.

Er der en grænse når jeg betaler med Apple Pay?

Vi har ingen grænser for køb med Apple Pay. Vi forstår at køb ofte er på over 20 euro, og vi vil gerne gøre din oplevelse så nem som muligt.

Hvordan bruges Apple Pay?

Først, så skal du tilføje dit kreditkort til din Apple-enhed. Du kan finde alle konfigurationsoplysningerne her https://support.apple.com/en-us/HT204506

Når det er konfigureret, så bare tilføj de valgte produkter til din kurv på vores hjemmeside. Når du er klar til at betale, vil du se Apple Pay-knappen. I løbet af sekunder, vil du kunne gennemføre din bestilling!

Hvad er Google Pay?

Godt nyt, vi accepterer nu Google Pay som betaling på vores hjemmeside. Google Pay er virkelig enkelt og lader dig foretage sikre betalinger med din Android-enhed. Det er ligeså nemt som at bruge dit bankkort, og mere sikkert. Med Google Pay, er det hurtigere og mere effektivt at tjekke ud fordi vi ikke er nødt til at gå igennem hele det endelige betalingsforløb!

Google Pay, er det sikkert?

Når du foretager et køb, så deler Google Pay ikke dit kortnummer, men bruger et virtuelt nummer til at repræsentere din information – for at beskytte dine kreditkortoplysninger. Din information bliver aldrig gemt på din enhed.

Er der en grænse når jeg betaler med Google Pay?

Vi har ingen grænser for køb med Google Pay. Vi forstår at køb ofte er på over 20 euro, og vi vil gerne gøre din oplevelse så nem som muligt.

Hvordan bruges Google Pay?

Først, så skal du tilføje dit kreditkort til din Google-enhed. Du kan finde alle konfigurationsoplysningerne her https://support.google.com/pay/answer/7625055?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

Når det er konfigureret, så bare tilføj de valgte produkter til din kurv på vores hjemmeside. Når du er klar til at betale, vil du se Google Pay-knappen. I løbet af sekunder, vil du kunne gennemføre din bestilling!