Du har ingen varer i din indkøbskurv

Hurtig Levering

Bestil inden kl. 17

96% AF KUNDER VILLE

Købe hos os igen

KÆMPE UDSALG – 10% RABAT*!

Brug Kode: NWS10

Oftest Stillede Spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål & Svar

Hvad koster levering?

Vi beregner leveringsprisen ud fra vægten af produktet, så priserne varierer. Inden du placerer din ordre, har du mulighed for at beregne leveringsomkostningerne til din adresse.

Hvornår er deadline for bestillinger der bliver afsendt samme dag?

Bestiller du inden kl 16:30, afsender vi din vare samme dag.

Hvad er leveringstiden?

Under normale omstændigheder tager vores levering mellem 3 – 7 dage, men efter vi har afsendt din pakke er der ikke meget vi kan gøre ift. leveringstiden. Du får en bekræftelsesmail så snart din pakke er afsendt fra vores lager, og har du indtastet dit telefonnummer kan vi i nogle tilfælde ringe til dig i tilfælde af, at der er problemer med leveringen. Vi tilbyder ekspreslevering til alle lande vi leverer til, og denne leveringsmulighed skulle tage inden for 2 - 3 arbejdsdage.

Tilbyder i international levering?

Ja. Vi leverer til 190 lande verden over, og ved kassen kan du indtaste din leveringsadresse for at få leveringsprisen vist.

Kommer jeg til at betale told eller importafgifter?

Størstedelen af vores afsendte varer bliver leveret til dig med betalt told og importafgifter. Dog skal du være opmærksom på, at nogle af vores større produkter bliver leveret uden betalt told eller importafgifter. Prisen på vores hjemmeside inkluderer ikke told eller importafgifter, og under nogle omstændigheder vil du blive opkrævet disse inden du kan modtage din vare. Det præcise beløb afhænger af hvilket land, du bor i og hvilken vare, du har købt. Se venligst Vilkår og Betingelser for mere information.

Kan jeg returnere en vare?

Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, har vi en 30 dages returpolitik. Kontakt os venligst og vores hjælpsomme kundeserviceteam vil hjælpe med at løse eventuelle problemer. Skriv til os via ”Kontakt” nederst på siden.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du har brug for at returnere en vare, så er trinene til hvordan du gør herunder.

  • 1. Kontakt vores Kundeservice ved at klikke på ”Kontakt” nederst på siden og brug vores kontaktformular, eller send en e-mail til cs@networld-sports.com, så sender vi en returformular til dig.
  • 2. Pak dine varer i deres original emballage, og vedlæg en udfyldte returformular
  • 3. Send pakken tilbage til os for at fuldende processen.

Vi anbefaler, at du bruger en kurerservice med track and trace, så du kan se din pakke hele vejen.

Hvem betaler for at jeg sender varen tilbage?

Du er ansvarlig for at dække omkostningerne til at returnere varen. Derfor anbefaler vi stærkt, at du bruger en kurer med track and trace, da vi desværre ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle manglende produkter.

p>Hvilke betalingsmetoder accepterer vi?

Vi vil gerne give dig et valg, så vi accepterer flere forskellige betalingsmetoder; se herunder;

  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Debit
  • VISA Electron
  • Maestro
  • Google Pay
  • Apple Pay

Hvad er Apple Pay?

Vi accepterer nu Apple Pay som betaling på vores hjemmeside. Apple Pay er enkelt og lader dig foretage sikre betalinger med din Apple-enhed. Det er lige så nemt som at bruge dit bankkort, og mere sikkert. Med Apple Pay, er det hurtigere og mere effektivt at checke ud fordi vi ikke er nødt til at gå igennem hele det endelige betalingsforløb!

Apple Pay, er det sikkert?

Ja. Når du foretager et køb, så gemmer Apple Pay ingen oplysninger der kan forbinde transaktionen til dig. På denne made, bliver dit kortnummer aldrig gemt på din enhed eller Apple servers. Net World Sports har selvfølgelig ikke adgang til dine oplysninger!

Er der en beløbsgrænse når jeg betaler med Apple Pay?

Net World Sports har ingen beløbsgrænser for køb med Apple Pay.

Hvordan bruges Apple Pay?

Hvis du har konfigureret ApplePay, vil du se en ”Betal med Apple Pay” når du vælger betalingsmuligheder.

Apple pay virker i forbindelse med dit Apple-ID og Apple—enhed, og virker kun efter du har aktiveret det. Først, så skal du tilføje dit kreditkort til din Apple-enhed. Du kan finde alle konfigurationsoplysningerne på Apple Pay’s hjemmeside her https://support.apple.com/en-us/HT204506

Når det er konfigureret, kan du tilføje dit produkt til kurven på vores hjemmeside. Når du er klar til at betale, vil du se Apple Pay-knappen. I løbet af sekunder, vil du kunne gennemføre din bestilling!

Hvad er Google Pay?

Vi accepterer også Google Pay som betaling på vores hjemmeside. Google Pay er enkelt og lader dig foretage sikre betalinger med din Android-enhed. Det er lige så nemt som at bruge dit bankkort, og mere sikkert. Med Google Pay, er det hurtigere og mere effektivt at placere din ordre da vi ikke er nødt til at gå igennem hele det endelige betalingsforløb!

Google Pay, er det sikkert?

Når du foretager et køb, deler Google Pay ikke dit kortnummer, men bruger et virtuelt nummer til at repræsentere din information for at beskytte dine kreditkortoplysninger. Din information bliver aldrig gemt på din enhed, og Net World Sports har selvfølgelig heller ikke adgang til dine oplysninger!

Er der en grænse når jeg betaler med Google Pay?

Vi har ingen grænser for køb med Google Pay.

Hvordan bruges Google Pay?

Hvis du har konfigureret Google Pay, vil du se en ”Betal med Google Pay” når du vælger betalingsmuligheder.

Google Pay virker i forbindelse med din Google/Android—enhed, og virker kun efter du har aktiveret det. Først, skal du tilføje dit kreditkort til din Google-enhed. Du kan finde alle konfigurationsoplysningerne her https://support.google.com/pay/answer/7625055?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

Efter det er konfigureret, er du klar til at betale, og du vil du se Google Pay-knappen i løbet af sekunder, så du kan gennemføre din bestilling!